Kingsnorth Primary School

The concept for this extension was developed in collaboration with the School and it’s Governors, who wanted to modernise the school’s facilities by extending both the existing office and improving the main entrance area. The overall vision was to move the school’s reception into the ‘heart’ of the school.

Kingsnorth Colour Concept

Our solution

Working within the schools modest budget of £135,000 (including all professional fees) the resulting extension has created an open and welcoming reception area that has become the centre of school activity. Children and teachers can now circulate past the new reception desk, whilst the receptionist and administration staff can monitor the activities of the school. In addition to the enhanced reception, a new PTA room and administration rooms provide vastly improved teaching facilities to bring the school up to modern teaching standards.

Kingsnorth - Exterior